Fizioterapija Mužar

040-500-696 | CBE 71, 8330 Metlika | fthmuzar@gmail.com

O nas

FIZIOTERAPIJA MUŽAR

“Spoštovani, vesela sem, da ste mi zaupali svoje zdravje.”

  Viš. ft.,  Andreja Mužar

EKIPA

Andreja

Andreja Mužar

Viš. Fizioterapevt

Kot zasebnica vodim Fizioterapijo Mužar že od leta 2000. Na področju fizioterapije v zasebnem sektorju imam že 20 let delovnih izkušenj. Pred tem sem 7 let delala kot fizioterapevtka v Termah Krka, kjer sem nabirala bogate izkušnje. Veliko sem se izobraževala in pri delu vestno uporabljam pridobljena znanja (terapija po Cyriaxu, sklepna mobilizacija, PNF, fascijalni trening, itd.). Pridobila sem mednarodno diplomo na področju dela z Ergon orodji, ki jih lahko uporabljam z Tecar aparatom. Sem članica Slovenskega združenja fizioterapevtov ter Zasebnih fizioterapevtov.

Kristina

Kristina Kelava Vrdoljak

Dipl. Fizioterapevt

Kristina je pri nas zaposlena od leta 2014. Diplomirala je v Rijeki, na Hrvaškem. Je članica Slovenskega in Hrvaškega združenja fizioterapevtov. Sproti se izobrašuje pri nas kot tudi na Hrvaškem. Opravila je tudi tečaj za vadbo z nosečnicami.

NAROČANJE

Možnosti naročanja

Naročanje je možno na naslednje načine:

  • osebno na sedežu Fizioterapije Mužar,
  • po pošti poslan DN,
  • po telefonu,
  • po e-pošti na naslov.

Delovni čas

  • PONEDELJEK in SREDA: 7–20h , z dopoldansko malico 10h–10.30h, z popoldansko malico 17h–17.30h
  • TOREK: 7 – 15:30h z malico 10h–10.30h
  • ČETRTEK in PETEK : 7 – 15h z malico     10–10.30h

NAJDETE NAS

DRUŽBENA OMREŽJA

Najdete nas tudi na Facebook profilu: Fizioterapija Mužar in Fitnes prostori

Zakaj nas izberejo naši pacienti?

Naši pacienti nas izberejo predvsem zaradi strokovnega dela, ki ga vestno opravljava, zaradi točnosti prihoda na terapije, zaradi sproščenosti, ki je prisotno pri najinem delu v ambulanti, zaradi uspešnih rezultatov, ki se kažejo v spremembi počutja pacienta ob prihodu oz. odhodu pacienta – to je zmanjšanju bolečine, povečanju gibljivosti, povečanju mišične moči, izboljšanju ravnotežja, stabilnosti, itd.

Specializacije
Cyriax terapija
Terapija z Ergon orodji
Individualna kinezioterapija

IZKUŠNJE PACIENTOV

Bravo, Andreja! Imaš veliko pozitivne energije in dobrega znanja in to deliš drugim okrog sebe in svojim pacientom. Bodi takšna kot si in pa zdrava!

Mojca Kostelec

Je zelo strokovna, prijazna , komunikativna, zelo prilagodljiva, takšna je ga. Andreja. Takih je danes malo, posebno v zdravstvu. Lahko smo srečni, da jo imamo tu, v Metliki in na tem delovnem mestu. Želim vam in vašemu soprogu vse dobro v življenju, ker samo srečen človek lahko pomaga in osrečuje druge!

Anica renko

Andreja! Ob začetku fizioterapije nisem ničesar preveč pričakovala. Zdaj, ob zaključku, sem pa zelo zadovoljna, saj sem se po vsaki terapiji počutila bolje in bolj sproščeno. Želim ti še veliko tako zadovoljnih pacientov, kot sem sama, in pa tudi veliko tvojega osebnega zadovoljstva pri delu. Hvala!

Silvija Kostelec

Na fizioterapiji je bilo res prijetno. Vse je bilo tako sproščeno. Andreja je bila zelo prijazna in s svojimi čudežnimi rokami je odpravila bolečine iz mojega telesa. Želim ji še naprej takih uspehov. Hvala ti!

Anita Slanc

Ko prebiram knjigo vtisov, kamor so napisali svoja opažanja pacienti,vas moram seznaniti z dejstvom, da so pacienti z našim delom zadovoljni. Le nekaj jih lahko tudi zapišem: Zahvaljujem se ga. Andreji za pomoč pri moji rehabilitaciji. Bila si strokovna, prijazna, znala si »priskočiti« na pomoč, ko sem te najbolj potrebovala. Predvsem pa razumeš pacienta in z njim sočustvuješ in mu pomagaš. Hvala za vse napotke in nasvete. S spoštovanjem,

mag. Štular-Franjković Irena