Zdravstveno vadbeni center Mužar je sodobno opremljen z najnovejšimi napravami. Vsaka naprava ima možnost vadbe za dve različni mišični skupini, zajema celotno telo. Razdeljen je na aerobni in mišični del. Pri aerobnem delu imamo na voljo: tekalno stezo, orbitrek, sobno kolo, ležeče kolo, spiner in veslača. Mišični del pa zajema vse mišične skupine telesa in samostojne uteži. Na voljo imamo tudi relaksacijski aparat, ki na koncu vadbe sprosti vaše mišice.

Predstavitveni film zdravstveno vadbenega centra

untitled (18 of 22)

Relaksacijski aparat

untitled (20 of 22)untitled (17 of 22)untitled (16 of 22)untitled (19 of 22)

Sami spremljate obiske na kartici. Ko porabite vse obiske, je vstop v center onemogočen. Za napolnitev kartice pokličete na kontakt podjetja. Mesečna karta velja 2 meseca.

Vsak posameznik ima svojo garderobno omarico, na voljo ima radio ter spremljanje televizijskih programov T-2. Center je pod video nadzorom.

Vstop v zdravstveno vadbeni center je možen samo s kartico, ki jo pridobite na Fizioterapiji Mužar, v stavbi ZD Metlika ali pokličete na kontakt podjetja. Vstop v center je možen vsak dan, tudi praznike, od 6:00 do 21:00. V primeru zaprtja centra vas na to opozorimo na spletni strani podjetja ali na facebook strani (Fizioterapija in fitnes prostori). Prvi tri obiski so pod vodstvom vaditelja, kineziologa ali fizioterapevta, ki vas popelje v svet vadbe. Vadba ima poudarek na skrbi za vaše zdravje. Nadaljevanje vadbe je na lastno odgovornost in brez vaditelja.

CENIK

  • MESEČNA KARTA (12 obiskov): 40€
  • DNEVNA KARTA: 6€
  • LETNA VPISNINA: 6€
  • CENA KARTICE ZA VSTOP: 5€

Popust: dijaki, študenti in upokojenci -10%