O nas

“Spoštovani, vesela sem , da ste mi zaupali svoje zdravje.”   Viš. ft.,  Andreja Mužar

Sem Andreja Mužar,  viš. fizioterapevt.  Kot zasebnica vodim Fizioterapijo Mužar že od leta 2000. Na področju fizioterapije v zasebnem sektorju  imamo že petnajst let delovnih izkušenj. Pred tem sem delala kot fizioterapevtka 7 let v Termah Krka, kjer sem nabirala bogate izkušnje. Svoj tim sem leta 2008 razširila ter pridobila sodelavko.

Pri nas se trudimo, da z bogatimi izkušnjami, zanesljivimi aparati in pravilnim pristopom zadovoljimo naše paciente, na način, da jim pomagamo pri izboljšanju njihovega zdravstvenega stanja. Dolgoletne izkušnje na področju fizioterapije  nam omogočajo, da se lahko posvetimo najbolj zapletenim primerom rehabilitacije telesa. Pri nas odpravljamo, kakor tudi zmanjšujemo bolečine v celotni hrbtenici, po operativnih posegih, po poškodbah, športnih poškodbah ter ostalih zapletih lokomotornega aparata, nevroloških obolenj,.. V naši Fizioterapiji uspešno odpravljamo kalcinacije v sklepih. Delo smo nadgradili ter vam omogočili možnost nadaljevanja rehabilitacije v novem Zdravstveno vadbenem centru.

V približevanju naših uslug smo za vas pripravili DARILNE BONE, ki jih lahko dobite v naših prostorih Fizioterapije v Zdravstvenem domu v Metliki,  za fizioterapevtsko obravnavo, masažo ali vadbo v Zdravstveno vadbenem centru. Z boni lahko razveselite svoje najdražje in jim ponudite košarico zdravja.

Kot zasebna fizioterapija imamo urejeno pogodbo z  ZZZS in kot dober partner smo pridobili koncesijo za dva tima.  Smo tudi sponzor Rokometnega kluba Metlika, kjer nudimo zdravstvene usluge našim rokometašem.

Pri nas sposojamo tudi aparat GLOBUS, ki je namenjen zmanjšanju bolečine. Vse ostale informacije dobite na Fizioterapiji.

Kot novost je pri nas vstop v solarij in zdravstveno vadbeni center.  Strankam omogočamo uporabo posebne kartice, s katero vstopajo kadarkoli v solarij ( ko je odprt Zdravstveni dom Metlika) in v Zdravstveno vadbeni center, kjer je vstop možen vsak dan od 6.00 do 21.00. Kartica se dobi pri nas na fizioterapiji in je plačljiva.

Izvajamo tudi redno vadbo v Osnovni šoli Metlika, v plesni dvorani, na velikih žogah, fitball, in sicer vsak torek od meseca oktobra do aprila, od 19.15 do 20.15 ure.


FIZIOTERAPIJA MUŽAR je izvajalec zdravstvene dejavnosti v mreži javne zdravstvene službe – koncesijska dejavnost za ambulantno fizioterapijo.

Koncesijsko izvajanje fizioterapije je zagotovljeno v ordinacijskem času, kateri je določen in objavljen: 

PONEDELJEK7 – 20h , z odmorom za malico od 10h do 10.30

TOREK:  7 – 15:30h z odmorom za malico

SREDA: 7 – 20h z odmorom za malico

ČETRTEK:  7 – 15h z odmorom za malico

PETEK: 7 – 15h z odmorom za malico

 


Varovanje osebnih podatkov (pdf datoteka):

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV